Cibes Haşlaması

cibes haşlaması nasıl yapılır, cibez salatası

ipwp_rating: a:1:{s:4:"rate";s:1:"0";}

ipwp_reviewonoff: a:1:{s:5:"onoff";s:3:"off";}

Ege Yemekleri

29 Ekim 2012

ekledi.

1 yorum yazıldı

1221 kez incelendi.

Haşlaması için gerekli malzemeler:
500 gr. Cibes
3 diş sarımsak
1 limon
zeytinyağı, tuz

Cibes Haşlaması Hazırlanışı:
Yıkanmış ve ayıklanmış olan cibesi az suda 15-20 dk. kadar haşlayınız, küçük küçük doğrayınız. Diğer yanda sarımsağı döverek içine bir limon ve zeytinyağı ekleyerek meyane yapılır. Tuz ilave edilip, servis yapılır.

Etiketler: , , , ,




Bu yazı için 1 yorum yapıldı:

  1. Ceylan diyor ki:

    Yapması kolay, yemesi keyifli, özellikle akşam yemeklerinde cibez haşlaması soframızda mutlaka yer alır

Yorum Yaz

kolay yemek tarifleri - kolay yemek tarifleri - google sitemap - google görsel sitemap - izmirliyiz.com - guzelbirgun.com

domain DMCA.com