Lezita’dan yepyeni bir gurme lezzet: Yayla Soslu Bütün Piliç

Lezita’dan yepyeni bir gurme lezzet: Yayla Soslu Bütün Piliç

, piliç eti ürün grubuna gurme damaklara hitap eden yeni bir ürün daha ekledi. Yayla Soslu Bütün Piliç, piliçte farklı damak lezzetleri denemek isteyenler için ideal bir seçenek. Sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda üretilen Bütün Piliç’e, tuz, şeker, ayçiçeği yağı, domates kurusu, baharat karışımı, elma suyu, yoğurt, elma sirkesi, dereotu ve sarımsak ekleniyor; nefis Yayla elde ediliyor. Tüm aile ve sevenlerin buluştuğu sofraların en özel lezzeti oluyor.

“Hayatın Lezzeti” sloganıyla hayata lezzet katan Lezita, sevilen ürünü Lezita Bütün Piliç’e, yeni bir gurme alternatif daha ekledi. Lezita Yayla Soslu Bütün Piliç’in içeriğinde; piliç eti, tuz, şeker, ayçiçeği yağı, domates kurusu, baharat karışımı, elma suyu, yoğurt (süt proteini), elma sirkesi, dereotu ve sarımsak bulunuyor. 1 Kasım 2013 itibariyle tüm Kipa Mağazalarında satışa sunulacak olan Lezita Yayla Soslu Bütün Piliç, Aralık ayı itibariyle de Lezita bayi ve bölge müdürlükleri aracılığıyla tüm tüketicilerle buluşacak.

Davet sofralarına Lezita’dan yepyeni bir
Tüm Türkiye’den 7 gün 24 saat boyunca canlı olarak izlenebilen Lezita tesisinde üretilen Bütün Piliç, helâl kesim şartlarına uygun olarak, tek tek elde kesiliyor. En son teknolojilerle donatılmış Lezita fabrikasında el değmeden, hijyenik koşullarda paketlenerek, tüketiciye sunuluyor. Lezita Yayla Soslu Bütün Piliç’in ambalajı içerisinde fırında pişirmek için fırın poşeti de bulunuyor. Lezita Yayla Soslu Bütün Piliç, fırında nar gibi kızarırken, kalabalık sofralarında hem sağlıklı hem de lezzetli seçenekler arayanlar için çok ideal oluyor. Lezita Yayla Soslu Bütün Piliç’i, fırın poşeti içinde 200°C’de 50 dakika pişirmek yeterli.

Etiketler: , , ,




Yorum Yaz