Yemekle oynamak!

Yemekle oynamak!

Yemek sanatında farklı türden şaşırtıcı ve nefes kesen fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz:
Altın pancar kelebekler, Zhang tarafından karışık çiçek desenli karpuz üzerine yerleştirilmiştir.
James Parker’ın maharetli ellerinden meyve ve sebzeler çiçeğe dönüştürülmüştür.


San Francisco’daki ünlü şef Jimmy Zhang, sıradan havuçları usta elleriyle bir papağan heykele ve denizatına dönüştürmüştür.


Japon turbu ve şalgam üç boyutlu şekillerde oyma amaçlı en çok tercih edilen sebzelerdir çünkü çok sert ve bozulup kahverengiye dönüşmezler.


Parker, restoran, tatil köyleri, catering ve bireysel müşteriler için binlerce dolar maliyetinde göbek resimleri yapmaktadır.


Restoranlarda ve catering işinde kendini kanıtlamış ancak sürekli aynı tanımlı işi yapmaktan sıkılan şefler, kendi yaratıcılıklarını ortaya koyarak meyve ve sebzeleri dilimleyip oymaktadır.


Aşağıda Jimmy Zhang tarafından yapılan şahane bir eser yer almaktadır. Bu sanatta ustalaşmış Zhang yine sebzeleri fareye dönüştürmüştür.

Etiketler: , , ,




Bu yazı için 1 yorum yapıldı:

  1. Kahraman diyor ki:

    Meyvelere bu şekilleri verirken normal bir bıçak kullanmıyordur sanırım… Bu kadar incelikli çalışmaları ortaya koymak için herhalde kullanılan ekipman da özel olur. Gerçekten çok iyi çalışmalar…

Yorum Yaz